Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stresslaege.dk/business/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stresslaege.dk/business/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Orienteringsmøde - Stresslæge.dk Business

Orienteringsmøde

Orienteringsmøde

Hos stresslæge.dk er vi eksperter med mange års erfaring og førende på stress området.
Mød os og få en gratis og uforpligtende præsentation, med information om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed.

På trods af mange års interesse og intense forsøg på at få styr på stress, så er stress fortsat en udfordring, som i stigende grad rammer erhvervslivet. Des hurtigere stress tages alvorligt, des hurtigere vil antallet af stressramte falde.

 

“Der er ingen i vores virksomhed, som har stress”

 

– Vi hører det af og til, og uden den tilstrækkelige forberedelse, står mange pludselig med en sygemelding på ubestemt tid.

Få styr på det:

  • Nedsæt risikoen for stress
  • Opdag stress tidligt og tag handling
  • Hurtig og konkret håndtering og behandling forkorter en sygemelding med op til 90%

 

Der er mange penge at hente

Det er ikke kun sygemelding “på grund af stress”, som koster, men også tvivlen, usikkerheden og “hvad gør vi, hvis vi rammes af stress?”. Utryghed er en drænende faktor, der for alle parter kan minimeres.

Så når du/I er klar til klar besked om stress, så er vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder en gratis og uforpligtende orientering, som giver viden om og forståelse for stress, så du bagefter præcist ved, hvad du og din virksomhed kan gøre her og nu, og på længere sigt.