Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stresslaege.dk/business/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stresslaege.dk/business/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Viden om stress - Stresslæge.dk Business

Viden om stress

Viden om stress

Der er mange perspektiver på stress. Når vi igen mærker symptomer der ligner stress, så skaber vi gerne beroligende “retningslinier” som; Det er bare travlhed eller,- jeg skal lige nå næste,  … og så er det ikke farligt.

 

Vi forsøger at opnå tryghed på forskellig måde.  Noget er rigtigt og andet er helt ude i hampen. En stor risikofaktor heri er uenighed og den snak som heraf kan opstå.  Derfor er konkret og forståelig viden, som medarbejderen kan se sig selv i, en stressnedsættende faktor.

 

Vi arbejder hver dag med stress og er altid up to date med den nyeste forskning. Derfor ved vi også, at des tidligere at en virksomhed har en samlet viden og forståelse om stress, des tidligere kan vi sikre de bedste forudsætninger for et godt og trygt arbejdsmiljø.

 

Vi arbejder med flere modeller for stress, og hver model har sin forudsætning og sin ramme for forståelse. For at forstå stress, er det f.eks. vigtigt, om der er tale om de første stresssymptomer, eller om en medarbejder er gået ned med stress. Måske er det ikke første gang, og måske er der tale om en ny og væsentlig ubehagelig situation.

 

Det hele præsenteres let tilgængeligt og giver forståelse, indsigt og tryghed.

Start evt.med et gratis og uforpligtende orienteringsmøde.