Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stresslaege.dk/business/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stresslaege.dk/business/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
3+3 Tilbage på job indenfor 3 uger - Stresslæge.dk Business

Koncept 3+3

Tilbage på job indenfor 3 uger

Koncept 3+3

Ekslusivt stress forløb for ledere/ nøglemedarbejdere

Koncept 3+3 er et ekslusivt stress forløb for ledere/ nøglemedarbejdere
og et tilbud til de situationer, hvor skaden allerede er sket.

En stressbegrundet sygemelding indeholder altid forskellige udfordringer, der af mange grunde, bl.a. stresssymptomer, ikke er blevet italesat og håndteret.
Sådanne situationer risikere hurtigt at blive væsentligt forværret, når dialogen afbrydes af en sygemelding. Udfordringerne forsvinder ikke ved tavshed, hverken for den stressramte eller for virksomheden.

Koncept 3+3 handler om at tilvejebringe de bedste betingelser så hurtigt som muligt.

Vi tilbyder her et koncentreret forløb, hvor vi i et samarbejde med den stressramte og arbejdspladsen, afdækker forskellige mulige årsagssammenhænge, og i dialog etablerer samarbejde vedr. muligheder for at vende tilbage til arbejdspladsen. Hvis vi kommer hurtigt i gang, er vedkommende med stor sandsynlighed tilbage på arbejdspladsen indenfor 3 uger.

Det handler om behandling af den stressramte, håndtering af de udfordringer som medførte stress symptomerne og bearbejdelse af de forhindringer, der besværliggører en hurtig tilbagevenden. Med dialog og samarbejde er vedkommende med stor sandsynlighed tilbage på fuld tid inden 3 mdr.  

Dermed 3+3.

Grib fat i os med det samme – jo hurtigere – des bedre