Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stresslaege.dk/business/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stresslaege.dk/business/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Stresspolitik - Stresslæge.dk Business

Stresspolitik

Stresspolitik

Stress på en arbejdsplads afhjælpes ikke med information om stress eller, “du kan ringe til” / “ der er en som kontakter dig”.
Det har en beroligende effekt, ja,  men også en risiko for falsk tryghed.  Føler du dig tryg?

  • Er du klar over årsag, indvirkning og følger?
  • Undgår du en sygemelding?
  • Ved du hvad du selv kan og skal gøre?
  • Har du overblik, og har du allerede ændret det der var årsagen?

 

Et vigtigt værktøj til effektiv håndtering af stress er, at virksomheden har en fornuftig og funktionel stresspolitik. En sådan omhandler konkrete anvisninger og giver såvel ledelse som medarbejder sikkerhed for, at alle ved hvordan de skal forholde sig og at der hurtigt kan igangsættes håndtering af situation og behandling.  Des bedre en politik virker, dets hurtigere vil den som oplever stresssymptomer fortælle om det, des hurtigere afværges en situation.

 

Det handler ikke alene om håndtering af den stressede medarbejder, men også om det mulige samarbejde, om arbejdsmiljø og opnåelse af den åbne dialog.

Også i det helt tidlige forløb bør politikken sikre, at den rigtige hjælp er inden for rækkevidde. Den er beskrevet i jeres politik og kan hurtigt sættes i gang.

Stresslæge.dk tilbyder naturligvis at sikre jer en sikker og tilpasset stresspolitik.