Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stresslaege.dk/business/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stresslaege.dk/business/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Trivselsmåling med GoDOT - Dialog om Trivsel - Business Stresslæge.dk

trivsels- og måleværktøj

Trivsel på arbejdspladsen

Det taler vi naturligvis om ...

Bliv klogere på trivslen i virksomheden med GoDOT – trivsels- og måleværktøjet, der giver et hurtigt overblik og indsigt i trængende indsatsområder.
GoDOT er baseret på 18 spørgsmål, som omhandler medarbejdernes oplevelse af deres hverdag.

Med GoDOT er der lagt op til konkret dialog.
Resultatet kan ses og italesættes med det samme, og
allerede efter næste måling kan I se effekten af jeres indsats.
GoDOT giver større arbejdsglæde og bedre bundlinje.

EN KORT PRÆSENTATION:

GoDOT er udviklet af erhvervspsykolog Hans-Jørgen Andersen, der har mere end 20 års erfaring med trivsel på arbejdspladser.

I får ubegrænset adgang online anonyme målinger, der giver et hurtigt overblik over trivslen i virksomheden og de enkelte afdelinger, samt indblik i konkrete  indsatsområder.

I får indføring i analyse og lærer at forstå målingernes resultat. Vælg en afdeling og se dens forandring over tid, eller vælg at se afdelingen i sammenligning med andre. Hvilken afdeling klarer sig bedst, har størst enighed, udvikler sig godt og ikke mindst; på hvilke punkter.

Med GoDOT er der lagt op til dialog.
I får et kommunikationsoplæg og indføring i den gode dialog, der faciliterer forandring – bedre trivsel, større arbejdsglæde og et bedre arbejdsmiljø.

I får en workshop før første måling, hvor vi klæder jeres ledere på til at gå i dialog med medarbejderne om trivsel, holdninger og handlinger, som har betydning for et frugtbar udbytte af målingerne.

I får en gennemgang og analyse af jeres resultater efter 10-15 målinger med henblik på at spotte udviklingsområder for jeres fortsatte arbejde med GoDOT.

Optimer trivslen

GoDot er udviklet mhp at optimere trivslen i virksomheden og er baseret på måling og efterfølgende dialog, der italesætter indsats- og udviklingsområder og tilvejebringer de bedste betingelser for medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde og et sundt og godt arbejdsmiljø.

Der er guld at hente

Spørgsmålene i GoDOT målingen er baseret på “De 6 guldkorn” og berører de væsenligste faktorer, som grundlag for et godt job og en god arbejdsplads; indflydelse på eget arbejde, mening i arbejdet, forudsigelighed, social støtte, belønning og tilpas udfordring i arbejdet.

GoDOT - MEGET MERE END TRIVSEL

Arbejdet med GoDot er hurtigt og tydeligt, og viser at I som virksomhed vægter jeres medarbejderes trivsel højt.
I kan til hver en tid tage en ny temperaturmåling på trivslen.

GoDot er som skabt til trivselsmålinger, men kan også måle stress, holdninger og meget andet.

GoDOT

Trivselsværktøjet, der åbner for dialog og giver overblik og indsigt
– på blot få minutter

Sæt trivsel på dagsordenen

Det begynder med dialog