Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stresslaege.dk/business/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/stresslaege.dk/business/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Om os - Stresslæge.dk Business

Stresslæge.dk
Vi er eksperter i stress

I Stresslæge.dk BUSINESS arbejder vi for at være DKs førende og mest respekterede organisation
indenfor stress forebyggelse og håndtering i virksomheder og organisationer.

Vi tilbyder viden, indsigt og værktøjer til fremme af trivsel og bedre arbejdsmiljø – og hjælper virksomheder og medarbejdere med forebyggelse og håndtering af stress – her og nu – og på sigt.

Vi fokuserer på løsninger til komplekse udfordringer og hjælper virksomheder og organisationer med trivsel, arbejdsmiljø, stressforebyggelse og -håndtering.

Stresslæge.dk Business består af et team af konsulenter og stress terapeuter med forskellige erhvervsfaglig baggrund og ledes af erhvervspsykolog Hans-Jørgen Andersen.

Vi arbejder professionelt med stress

Hans-Jørgen Andersen

Psykolog
Hans-Jørgen Andersen

Hans-Jørgen Andersen er autoriseret psykolog og har en erhvervspsykologisk tilgang, der giver ham en specifik og skarp indsigt til at afhjælpe de udfordringer, som ledere og organisationer står overfor i forbindelse med stress og trivsel.

Hans-Jørgen er klinisk uddannet; psykodynamisk og kognitiv terapeutisk og har været 17 År i forsvaret. Han er en erfaren og anerkendt underviser og foredragsholder, og har været en del af stresslæge.dk siden 2017.

Hans-Jørgen har i erhvervsregi arbejdet med udredning af organisatoriske årsager til stress, herunder forandringsledelse, APV og psykisk arbejdsmiljø. Han har udviklet flere trivselsfremmende produkter som fx 1-5-14 og GoDot, der begge også fungerer stressforebyggende.

Mail: hja@stresslaege.dk
Linkedin: Hans-Jørgen Andersen

Stresslæge
Trine Rønnov

I 2016 stiftede Trine Rønnov firmaet Stresslæge.dk. efter selv at have været nede med stress. Hun solgte sin lægepraksis med det ønske at kunne give et langt bedre tilbud til stressramte, end det er muligt noget andet sted.

Trines årelange erfaring med det lægefaglige aspekt af stress samt hendes psykoterapeutiske og mindfulde tilgang, giver hende en holistisk og eksistentialistisk tilgang til stresshåndtering. Og arbejdet med grupper via hendes egen supervisor uddannelse, har givet hende en helt unik og sjælden viden om, hvad der rør sig i mennesker.

Udover at være direktør i Stresslæge, underviser Trine bl.a. praktiserende læger på deres systematiske efteruddannelse i stress og mindfulness. Hun er desuden supervisor for grupper af praktiserende læger.

Mail: trine@stresslaege.dk
Linkedin: Trine Rønnov

Daglig leder
Tina Sander

Marketingchef
Tilde Gundel

Marketingassistent
Lasse Starcke

Stresslæge.dk er ejet og stiftet af speciallæge i almen medicin Trine Rønnov.
Læs mere  → stresslaege.dk/om-stresslaege